De Stekplek, kinderboerderij
Home  |  Onze dieren  |  Activiteiten  |  Meer over ons  |  Actueel  |  Links  |  Contact

Meer over ons


We doen nog meer !!!!

We doen nog meer, jah we doen zeker nog meer.
We maken producten voor bedrijven of personen die dit bij ons bestellen. Bijvoorbeeld voor de Winkel van Triade: Kleurkrachtkado in Emmeloord (in de Bibliotheek) spullen die zij weer verkopen. We maken vooral houten spullen zoals: buitenschilderijen om de tuin/schutting mee op te leuken, hangers voor aan de deur of gewoon aan een muur. Ook maken we spullen van textiel zoals: lavendelzakjes, babycape's, geborduurde handdoeken. Kortom te veel om op te noemen. Ga gerust een keer kijken in de bibliotheek ( in Emmeloord) of kom naar de Stekplek.

Voor de bibliotheek op Urk maken we tasjes en slabben met boekenbas erop. Ook maken we Nijntje handpopjes voor de bibliotheek.

Voor een bedrijf in Nagele maken we spuitbeschermhoezen.

Soms maken we spullen op bestelling of verzoek van andere locaties of bedrijven. We proberen altijd mee te denken met de klant! Dus heeft u een eenvoudige klus , kom gerust overleggen of dit hier mogelijk is.

Gezocht:

We zijn op zoek naar industrieel werk voor onze meewerkers. Inpakwerk of wat dan ook. Heeft u een kleine klus of juist een langdurige klus? Neem gerust contact met ons op hierover!!

De Stekplek is onderdeel van Triade. Het is een dagbestedingslocatie waar onze clienten met aandacht en trots werken met de dieren. Maar ook kunnen onze meewerkers binnen aan de slag in onze houtwerkplaats of creatief atelier en in de dienstverlening. Wist u dat wij bijvoorbeeld ook leuke houten visjes maken ter decoratie, meubels opknappen, tutpopjes en slabbetjes maken. Voor nieuwe abonnees van de bibliotheek maken we tasjes.
Er worden producten gemaakt om te verkopen bij Kleurkrachtkado in Emmeloord en gewoon uit onze snuffelkast.

Het plezier in het werk staat hierbij voorop. Want hier werken mensen met een verstandelijke beperking. Triade biedt deze mensen nieuwe perspectieven door ze werkervaring te laten opdoen. Door het directe contact met collega's, klanten en gasten en het werken in een team, groeien ze langzaam aan naar meer zelfstandig functioneren.

De Stekplek is ook onderdeel van SKBU (Stichting KinderBoerderij Urk). De SKBU draagt zorg voor het terrein, de dieren, de educatie en kinderactiviteiten.
De SKBU werkt nauw samen met Triade en samen vormen zij het geheel: De Stekplek als werkvloer en als educatieve ontmoetingsplek voor kinderen met dieren.

Medio 2015 zijn wij verkozen tot leukste Kinderboerderij van Flevoland! Dat wil toch wel iets zeggen!!


In 2018 op 3 oktober hebben wij ons 20 jarig bestaan gevierd, dit deden we in country stijl. Het erf en de schuur stonden vol met cactussen, er was een 'echte' saloon. Op een weide stonden allemaal country gerichte spelletjes voor de kinderen. Er was een optreden van onze huismuzikant en voor het personeel later een countryzanger en een lekker etentje. Op naar de volgende 20 jaar.